Julen kom julen gick..

Då va denna julen över. Men denna julen har nog varit den bästa på länge. Har vart så himla mysig!
Julafton firade vi hos svärföräldrarna, men jimmis syster + sambo å juldagen va vi hos mina. Å där var även syrran med familjen =) så de va full rulle kan man säga. Vi sov över där allihopa från juldagen till tisdan. Så himla mysgit! Ingen stress utan man kunde njuta av varandras sällskap =)

Måste ju visa er hur fin våran plutt var under julhelgen ;)




Han är på tok för snäll den där vovven =)


--------------------

Fick remisen igår till hudkliniken oxå. Så nu äntligen kan man släppa dom tankarna lite..
Tog ju bort två leverfläckar för några veckor sen som ja tyckte va i vägen. De visa sig att de va hudcancer i den ena så nu ska ja till hudklinken å ta bort lite mer vävnad runt dom å titta så de inte är någon mer som ser konstig ut å även se så de inte spridit sig i någon körtel... 
Mer info om de när ja varit där!

Nä nu ska ja börja göra mig i ordning vi ska hälsa på jimmis morföräldrar i sköve idag

Imorgon är de en ny vecka

Imorgon ska ja börja med att ringa till handels å fixa så ja inte behöver betala så mkt i medlemsavgift när ja väl går hem. Att de är så mkt fix innan en bebis kommer trodde ja då inte. Allt ska man tänka på! Men känns ändå som ja har hyfsat koll på de mesta iaf.

Å på tisda blir de första föräldrarträffen =) Ska bli jätte kul att se vilka man hamnar med. Hoppas de finns någon man klickar med! Blir tråkigt nog att ja får gå själv på första, Jimmi är ju kvar i sthlm kommer hem på onsda. Lite surt! Men så blir de ju ibland..

........................

Måste ju gratta min fina bästis här oxå som blir hela 25 år idag! 


..............................

Nä nu blir de bums i säng. är sååååååååå trött!


Veckans magbild =)

Då va man inne i V29 å de är månda. Alltså har ja tagit de obligatoriska magkortet =))





Å nu gör ja inte många dagar till eller a de är väl ett tag kvar med de känns inte så. Jag fick nämligen full Gravidpenning som de nu så fint heter. Så den 23:e dec gör ja min sista dag för iaf 1 år framåt =) Känns helt sjukt! Men tiden kommer väl gå as fort.. 

Känns fortfarande helt overkligen att man går å bär på ett liv i magen. Helt klart kommer detta vara de häftigaste ja varit med om =)

-------------------------------------------------------

Nu är ja å plutten själva i en å helv vecka ungefär. Husse är på övning i Sthlm dom skulle göra något vakt byte å grejer där uppe. (har inte lyssnat så noga)  Så då kan vi mysa lite extra.. 

Har bjudit hem några goa töser på filmmys i helgen. De ser ja fram emot. De tråkiga är bara att de ser ut som kaos här. Jimmi har börjat lägga nytt golv i barnrummet å då står all bröte i tvrummet. Meningen var att han skulle vara färdig denna helgen. Han fick två helger på sig att bli klar. Är tvungen att sätta lite press på honom annars flyter tiden bara iväg om min käre sambo får bestämma ;) Men så klart blev han inte klar. så nu får de se ut så här tills han kommer hem.. 


RSS 2.0