Lite hjälp?!

Har hittat två tattoos jag gillar nu. Men jag kan inte riktigt bästa mig för vilken. Så nu rådfrågar jag Er



Vilken tycker ni passar mig bäst i stilen


Bild 1      












Bild 2   





Vilken tycker ni ...

Gaaaaaah!

Vilken trist å tråååååkig lörda det blev idag! Finns absolut inget på tv *suck*   Å rastlös känner ja mig med. Å övertrött är jag oxå. ingen bra kompination om man heter jennie. Flum AB.

Å ingen rocco hemma heller. Han är hos svärföräldrarna. Rocco gillar inte att vara själv där utan matte å husse. Bara piper å gnyr då, så nu övar vi lite. Inatt ska han sova över där =) Roligt de lät men så är fallet. 
Så ingen promenad går man ju heller (går ju inte direkt frivilligt ut när de är så mörkt ute)


Något jag skulle vilja börja med är boxning. Tycker de är så himla roligt å man är helt slut efter. Man kan ta ut all sin ilska! mkt bra mkt bra.. =)  Men på de gymmet jag är suger instrukteren! HÅRT!  å jag känner inte för att lägga ut yttligare en stor slant i månaden för att gå på lektioner med bara det + att jag säkerligen inte kommer kunna gå på alla heller för att man jobba som man gör *suck*
När vi gick i gymnasiet va vi flitiga på träna på de gymmet där. Hon som höll i boxning där hade tävlat inom nån någon typ av boxning (finns ju så många olika typer&namn på de) men iaf, hon va så jäkla bra man gav verkligen järnet å efter passet kunde man knappt gå ut för man skaka i precis hela kroppen. De är träning de =P  Jag å fia kom på en bra takik , vi döpte om mittslarna till ja va ska man säga till den personen man va riktigt förbannad på just då. Mina hette oftast - Jesperjävel! *skratt*  Kommer dock inte ihåg va fias hette men jag gissar på olajävel *ler*.   Mkt bra taktik och efter passet mådde man så mkt bättre. Moahaaha... 


Nä nu har jag skrivt nog dravel här! Tack å hej!



Trippen till Vedum..

Förra veckan va ja å Fia å hälsa på Sandra i Vedum. Hon å tobbe fick en liten pojk för 5 veckor (6veckor nu) sen. En liten Leo blev de. Så himla söt.     Sandra passa så himla bra i rollen som mamma =))








Just de syrrans små ska nog heta , jag tror dom bestämt sig iaf
Havanna & Jolina




Kram Jennssii


Hej hej

Vilken grå och trist morgon de va idag. Inte konstigt att man inte vaknar till riktigt. Men idag är jag ledig!!  underbart =) 
Har inte mkt in planerat idag. Ska försöka städa å greja lite här hemma idag , har även tänkt att träna lite.

Vi hämta ringarna förut oxå. Jätte fina är dom *glad*   Nu är vi inte bara sambos med hund längre utan nu är vi sambos med hund som är förlovade oxå *skratt*  De lät bättre i huvudet än va de kom ut  ;)  

De är mkt mys å "firande" denna månaden. Snart är de 3 år sen lilla Rocco kom från spanien och blev en del i mitt liv, vårat liv!  Minns det som igår , När jag å fia körde upp till sthlm å satt där å väntade på vovvarnas plan. Gud va jag längtade till den dagen. Å jag har inte ångrat mig en sekund. Han är den finaste å snällast hunden som finns.


De är sjukt hur en liten varesle kan ge så mkt kärlek som dom gör!  Nån gång vill jag hjälpa till, ta hand om hundar som fart illa vid. Som behöver ett tryggt hem.  Så dom kan få ett nytt bra liv som dom förtjänar! 







101109

Firade vi 3 år ja å baby =) 

Vi gick fram en sväng på stan på eftermiddan , käka lite mat ute. Sen gick vi å valde ut ringar.  HImla mysigt, blev ett par mellansmala ringar, jätte söta!  Har alltid tänkt mig att jag ska ha en rätt bred ring men de såg inte klokt ut på mina små fingrar *skratt*   Eller a inget såg klokt ut alla va ju liksom stora som man prova va lite svårt att tänka sig hur de skulle se ut med rätt storlek. Baby passa i alla ringar, fusk! =(   Men tillslut hitta vi ett par som båda gillade =)

Så nästa vecka kommer dom! 

Men jag blev allt gött nervös där inne när vi prova olika ringar. Allt blev ju verkligt då, Nu kommer det ju liksom vara vi föralltid. De va lite skrämande, fast på ett bra sätt så missförstå mig inte nu! Men ändå! 


Är så himla glad iaf.


Älskar dig Jimmi!

Sexparty

Ikväll ska jag på sexparty med jimmis syster till nån kompis till henne. Ska bli riktigt kul. Måste snart gått två år sen man va på något sånt sist.  =)

Men först blir det jobbet . Jobbar alla helger fram till Jul nu.


Igår efter jobbet åkte ja å chifen hem till en gammal kolega å hälsa på. Blev bjuden på mat å annat gott. Himla mysigt. Hon hade det jätte fint! Fick även gosa lite med hennes lilla tjej på 4 månader, Skilla =)
- Nu är jag ännu mera sugen på att skaffa hus ju! =/


Slänger in en bild från förra året.  När man va brun å fin. ;)  Saknar redan mitt svarta hår
*suck*




Kram Jennssii


Mysbollen

Man kan inget annat än att älska den här plutten



Min senaste tattoo . ska fylla i den någon dag


Norge-Nordby-Grästorp-Thn

Igår var vi över allt kändes de som =)
7.30 bar det iväg till Norge, halden. Jimmi hade en tid med en advokat kl 10. Ett företag han har jobbat för i Norge har kursat å han hade inte fått all sin lön där ifrån. Så då var han där och fylde i lite papper på hur mkt som saknades.  Efter det sen titta vi runt lite i ett köpcentrum som fanns där i halden . men de va pytte litet.

Så då åkte vi till Nordby istället. Har aldrig varit där! Va rätt stort köpcentrum. Hittade lite grejer, en klocka å en kappa som va jätte fin. Ska försöka ta kort på grejerna sen (även de lilla jag köpte i gbg när vi tjejer va där ;)  )

I Grästorp käka vi hos mamma sen åkte vi ut till hans föräldrar å fika lite =) 

Nu sitter jag här ska snart packa lite grejer sen bär de av till jobbet.  Kände att jag var tvungen att sitta ner lite, körde ben på gymmet i morse , som vanligt kan ja knappt gå efter det *skratt*   Så att undvika att falla ihop till en hög sitter jag här å myser med Rocco i soffan =)





Nästa vecka firar jag å baby 3 år!!!!!  fasiken va tiden går fort..
Bästa Carro fyller även år!  =)

Dubbel moster

Igår morse blev jag måster igen till två små flickor!  Allt hade gått jätte bra!  Längtar massor tills jag får hålla i dom små liven =)


Matte skicka lite kort igår på min duktig syster och dom nya tillskotten





Å Mosters stora tjej nu ;)


Kram Jennssii


RSS 2.0