Måndag

Idag har man inte gjort allt för mkt. Har tränat med Jimmi, vi körde ben..Fy faaan asså. Han körde slut på mig totalt!  Imrogon kommer jag nog inte kunna gå.

Imorgon händer det lite mera. Först på morgonen bär de iväg till GBG där del 2 av säljutbildningen hålls. Ska bli riktigt spännande. Missa ju första för vi va ju i Östersund då! Börjar 9.00 -13.00 tror jag det var. 
Sen efter det blir de shopping, Carro kommer dit runt 13 från falköping.  Ska bli roligt att få bränna lite pengar ;)


Vi invigde Olerys i lördas , har inte hunnit gå dit innan. Va himla fint där nu. Men jag är ínte så mkt för å bara sitta i en bar så där. Jag vill helst dansa om jag är ute. Så när Cathrine kom till stan så lämna jag grabbarna på olerys så drog vi till Lipz i stället!  


Sitter bara å väntar på att kl ska bli halv sju nu. Vi ska ha ett extra möta vi i styrelsen. Är sånt himla tjaffs här nu på alla grannar om en ombyggnadtion som sker i en av längenheterna . Gamla människor har för lite att göra om dagarna!!  


Kram Jennssii







I min egna dimma..

Bllääää! När jag blir förkyld får jag alltid , ALLTID lock för öreonen. Å de är något grymt störande. Hör ju ingenting. Å kunderna , dom viskar när dom pratar med mig, å vänder sig bort när dom pratar med en. Liksom?! Hur är de möjligt att man ska höra då??


Gaahhaaaa!


Har fått gjort rätt mkt idag annars.
-Ringt lite samtal
-Dammsugit
-Jobbat ;)

Hmm. ja de va väl allt! *skratt*  


Nä nu ska jag fortsätta moffa godis å tycka synd om mig själv ;)

Ses imorgon!



Kram Jennssii


Regn..

*suck*  Varför måste det regna hela tiden, regna å blåsa. Skit trist ju! 


Är riktigt sugen på att gadda mig igen. Först får jag fylla i den jag har på handleden. saknas lite färg i den. Men sen vill jag allt göra en ny.

Denna har jag varit sugen på att göra länge





Har alltid gillat döskallar  =)    vet inte vart bara. Insidan av armen och bakom örat är väl dom platserna jag tänkt på.. hmmm.  får se hur de blir.


Kram Jennssii


snurvel snurvel..

Usch idag har jag inte mått "prima skinka"  =(  Jätte varm , näsan snorar. Nu känns som ögonen brinner oxå *suck*  Tog alvedon förut så hoppas att de släpper lite iaf.



Är sååå trött på mitt hår!!  Gjorde en avfärgning hos frissan sist jag hade semester . Men de blev inge bra alls. De va svårt att få ur den svarta färgen sa hon eftersom jag gjorde hemma och haft de i flera år =/  Så nu är de ju typ rött skimmer upp till å mörkbrunt i ändarna. Ser lite misslyckat ut.  Nu har de gått över en månad   så nu vågar jag göra något med det igen. 
Martina ska hjälpa mig att bli super snygg *skratt*, ska bara få tummen ur röva å boka en tid med henne ;)


Å så vill jag bleka tänderna igen. Vet inte om de är 1 eller 2 år sen jag å baby gjorde de. Men nu vill jag göra de igen iaf =)

Å så..hehe. Vill jag anväda laser att "krympa ihop" hålet efter percingen i läppen.  Har inte hitta någon bild bara på hur de kommer se ut. Vill ju inte att de ska bli fult ju =S   Får ringa å prata med Kvinnan som gör sånt igen å se om hon har tagit nån bild på de. 


Vill vill viiillll så mkt....


Har hitta en blogg om en tjej som jobbar som makeup artist, massa fina bilder har hon hur hon sminkat sig osv. Gud va jag vill kunna sånt! Verkar så himla roligt!   NÅn gång så, då ska jag gå en sån utbildning!
Någon som vet eller hört någon bra makeup utbildning???   Hör av er isf. 






Nu va helgen över..

Varför måste helgerna gå så fort för.. Jimmi har åkt till Norge å är borta nu 2 veckor så nu är de bara jag å Rocco-pocco hemma.

Idag har man jobbat å städat typ. 
Igår storstäda jag hela lägenheten innan Jimmis föräldrar skulle komma på fika och på kvällen kom de folk hit å firade Jimmi.  Å nu idag efter jobbet . Fick jag städa igen. Jag fattar det inte!?! De såg ut som jag inte städat på flera dagar.. Skit trist ju! Hundhår över allt i högar *suck* Rocco måste verkligen fälla otrligt mkt nu.

Igår blev de utgång oxå. Va på Lipz, inge roligt att vara där när man är typ nykter. Man bara stör sig på alla som puttar å knör , trampar en på fötterna. Ja listan kan göras lång!


Imorgon har vi personalmöte , ska bli jätte kul. Man blir alltid så taggad efter ett p-möte. Höra siffror, våra mål osv. Då vill man bara sälja så det rycker  ;)



Kram Jennssii

RSS 2.0