God morgon =)

Vilken mysig morgon. Idag sov jag ut riktigt ordentligt eller a iaf tills grannen börja spela hög musik så de inte gick att sova längre. Då va de bara att gå upp, så då blev de en promenad runt kanalen med Roccisen. Kom in efter de blev de en lång dusch med skrubbhanskarna på. Å nu sitter jag här i morgonrock och dricker lite te å bara myser. Detta är en riktgit bra start på en ledig dag ;)

Jimmi ville gå fram sen å kolla lite efter juklappar så de ska vi väl göra . Å köpa lite ingredienser till lussebullarna vi ska baka imorgon =)








Fredagsssmysss

Ikväll blir det fredasmys med baby. Vi ska strax gå å hämta pizzan *mums*  Sen skulle vi nog titta på Ice Aige3 *skratt*  Dom andra två har vart så himla bra, hoppas denna är det med =) 

I helgen blir det nog inte så mkt annat än jobb! Denna helgen börjar vi med att ha uppet till 18 istället och det kommer vi ha ända fram till jul. Känns väl si så där roligt =/ En timma extra på helgen gör allt en del. men men.. så är de. 
Måste ut å köpa julklappar någon dag har inte hunnit med det än. Eller rättare sagt, jag hittar bara till mig själv . Moahaha =P   Nädå men baby vet jag va ja ska köpa de är typ alla andra som jag inte vet va ja ska hitta på *suck*  

Vill åka till Gbg nån dag å handla oxå! Skulle behöva köpa nytt hår inför jul å nyår, alltid kul med nytt frescht hår då!
Någon som vill med??  ;)


Nu väntar pizzan...  Hej svejs!

december...

Då va de första december idag. Lite december känsla va de allt i morse minus 3 å frost ;) de får väl duga tills snön kommer iaf *skratt*

Idag är jag ledig även igår va jag ledig. Fast igår va en sån där städa/tvätta dag . Trökdag med andra ord! Men idag är jag ledig att göra va ja vill på =)  Ja å plutten har redan gått runt kanalen va riktigt skönt när de va lite så där lagom kalt ute. Nu funderar ja på om jag ska dra å träna en sväng. Sen blir de iaf grästorp. Ska med Mor min till vara å vaccinera lillskiten, sen skulle vi nog åka till mormor i bonnelandet ;) 

Har inte så mkt mer att skriva om.  Jo vi va ute i helgen. va väl så där kul . Har änna lessnat på att gå ut. Alltid samma folk ute!

Jaja. Ha en bra dag!


RSS 2.0