semester = slösa ;)

Har semester denna veckan å de är verkligen hur skönt som helst.  Igår var jag å Baby i Gbg hela dagen. Först stanna vi på Ikea, vi skulle inte ha något speciellt så men alltid kul att titta! Fick tag på den där steg pallen jag ville ha iaf ( så jag når i min nya stora garderob)  Sen blev de shopping i nordstan , hitta inte så mkt! Min gubbe har ingen tålamod att gå i affärer å speciellt inte att lyssna på att jag säger - å va fint!  om allt *skratt*  

Sen skulle vi till Lisseberg då va de ju stängt igår *suck* hopp. Då gick vi till Univerisumet eller hur de nu stavas, kom dit halv sex då stängde det sex *skratt* 

Då blev de bio i stället. Gick en kl 18 som vi precis hann med. GI joues nått sånt hette den.  Jag tyckte den va väldigt bra Jimmi tyckte då inte de.

Å varför måste dom ha så himla högt ljud för??  Inte så roligt att sitta å hålla för öronen stort sett genom hela filmen.



Idag har vi varit på Borås Djurpark jätte mysigt. Kunde inte se alla djuren för dom hade stängt av för att bygga om. va lite synd. Men kul att varit där!   Sen va vi en sväng på Knallelandet och i stan å åt kina mat.


Ska snart åka till Mor å hämta hem våran plutt. Saknar honom massor nu =)


Kram Jennssii


Gymmet nästa

God morgon folket!  Jag ska strax iväg till gymmet å gymma lite. Va sjukt länge sen man va där nu. Känns rätt surt att betala så mkt i månaden när man knappt går dit =(  Vill verkligen gå dit regelbundet men nu i sommar har det verkligen inte gått har ju jobbat som en tok!

Ska bli gött att få lite energi till jobbet, börjar inte förän 13!!!


Sen har ja semester *weeiiiii*     *skratt*    Denna veckan är efterlängtad! Å imorgon kommer baby hem oxå. Massa mys.



Kram Jennssii

God morgon..

Sitter här å myser med en Té börjar inte förän 12 idag. Rätt skönt att börja vid den tiden ibland, kan man greja lite här hemma innan jobbet.

Tänkte jag ska hämta ut mitt paket som är från Ellos innan jag ska åka iväg =)  Hoppas grejerna är lika fina som på webben.
Tycker ni inte Ellos har blivit mkt bättre. Dom sattsar mer på yngre nu, tycker ni inte de??


Kram Jennssii

Dagens meny

Alla berättar ju va dom har på sig. Dagen outfitt. Jag kör istället med "Dagens meny"  =P 

*skratt*  Allt kan ju inte heta samma heller!


Nu kör vi:





Måste ha överdel från Indiska när vi jobbar. Inte mig emot tycker vi har fått massa fint!

Leopard topp - Indiska
Linne- H&M
Leggings - GinaTricot


Kram Jennssii

God morgon folket

Idag känner jag mig yters lite bättre. Vaknar säkert till när jag kommer ut å får lite frisk luft *hoppas*

Blir en lång dag idag, för vi ska ju som sagt inventera direkt när vi stängt. De är både svin tråkigt men ändå lite roligt efter som vi är inne alla sammtidigt å äter alla ihop oxå under lunchen. Å de är inte varje dag man gör det kan jag lova ;)


Åter kommer senare till Er!


Kram Jennssii

Hahaha..

Upptäckte precis att min blogg ser precis ut som vårat Tvrum =)  Vi har tegeltapet runt om och en konstig grönblå färg som en fondvägg (min sambos val)  

Tyckte de va lite lustigt!   =)


Kram Jennssii

Ser snart i kors

Fixar å donar på bloggen så man blir någolunda nöjd. Men ärligt, man blir ju helt snurrig. Allt de jag skriver hamnar jätte långt till höger nu. Hittar verkligen inte hur man ändrar de så att det blir mer centrerat *suck*


Och den där dumma profil bilden får jag fan inte upp!!! 

Hur orkar ni greja med era bloggor. kan dom inte skriva koderna så att man fattar!?


Irreterad!




Kram Jennssii

Gaaaahaa!

Klockan är inte ens ett än å jag har redan hunnit spilla ut två tee koppar . *suck*  Mina armar är som gele nu känns de som.  Va spillar jag ut eller har sönder här näst?!?!




Kram Jennssii


Underbar dag så är man sjuk..

Ser ut å va jätte fint väder ute idag ju så är man sjuk å helt trött i kroppen. Fick sjukanmäla mig till jobbet idag. Va helt död igår, ögonen brände. =(  Tror de va ett bra val. Känner de redan nu att jag inte hade orkat att jobba idag. Bättre jag vilar upp mig idag så jag orkar med att jobba hela dagen imorgon + att inventera sen direkt efter vi stängt!


Saknar min plutt nu oxå    
                     
Min söta lilla plutt


Kram Jennssii








God morgon..

Gick allt upp för ett tag sen. Har plockat undan å städat lite grann för snart kommer min Bästis! å lilla Leija så klart. =)

Dom ska sova här i natt. Massa mys.

Imorgon ska jag köpa den ur snygga mocka jackan jag hitta på Cubus igår. Så himla fin va den. I love it!
Men nu , någon som vet nån bra inprigneringsspraj (eller hur de nu stavas) till just mockajackor??

Kanske kan ta ett kort på den imorgon =)


Kram Jennssii

Teknik + Jennie = Kaos!!!

Detta kanske inte handlar om teknik men jag fattar ändå inget om de. Hur Lägger man till en profilbild?? vid sidan?

Tycker jag har klickat på allt nu å försökt men de funkar ju inte =(


Carro kom hit å hjälp mig!!     Carro min bästis i alla år har varit den som skött det tekniska, i vårat "förhållande" har hon varit den typsika mannen *skratt*   Typ hur man kopplar in en video osv. Jag vet , jag borde kunna sånt vid det här laget. Men jag tänker så här om jag inte lär mig så behöver jag aldrig göra de. Mohaha! ;)

Funkar gör bra nu med med min Kära sambo oxå *skratt*   



Kram Jennssii

Tiden räcker inte till..

De va allt svårt att få tiden till att räcka till med att blogga. Egentligen borde det inte vara så svårt, de är ju rätt skönt att bara kunna skriva av sig ;)


Någon som är bra på designa om bloggar?? Hjälp sökes!   *skratt*


Min dag börja inte alls bra idag kan ja säga. *suck*  rätt förkyld.. stressad till bilen så visar de sig att jag har punka! FAN!
Idag skulle jag tom åkt hem på lunchen å gått ut med vovven. Ringer Jimmis kompis, tänkte han har ju semester han kan köra mig (noll koll på hur bussarna går) han sov som en stock så hepp han svara inte. Ringer till mamma som är på kusten , hon får kolla hur bussarna går. De går en 9.48 bra öppnar 10 bara att springa när man kommit fram . Å dom är så söta min mor & far, åker från kusten för att hjälpa mig med både bilen och Rocco. Fick ju lite smått panik hur jag skulle lösa det med honom! Men jag har verkligen turen att ha världens bästa föräldrar!!!! Gud va ja älskar dom! =)

ingen rolig dag kan man säga.. inte början iaf!
Dumt när Baby jobbar  period vis , blir lite krångel då om de skulle bli som denna morgonen.   men men . På något sätt löser man det väl alltid!


De va min dag det. Hur har eran varit?


Kram Jennie

RSS 2.0