Måndag

Första dan på semestern då. Varför är man alltid så mkt segare i kroppen så fort man är ledig, tycker nästan att ja är piggare när ja jobbar =/  
 

Idag har de inte skett så jätte mkt, blev en promenad runt kanlen med plutten. Sen va ja faktiskt iväg å simma =) va jätte skönt i hela 45 min tills ja inte kunde hålla mig längre. Va så kissenödig så ja trodde ja skulle spricka *skratt* men lite träning blev de iaf =)




Va har vi gjort mer idag då.. Jooo . jag har packat. Fööör på torsda drar ja till Gran Canaria! Wiiiieeee!
Å de ska bli så skönt med sol å värme.  En vecka blir vi borta. De blir ja, mami å papi ska bli jätte mysigt.
Va egentligen meningen att ja å jimmi skulle åkt nånstans va därför ja hade tagit semester för flera månader sen för han skulle atomatiskt vara ledig efter en övning han skulle iväg på. Men de blev ingen övning å då blev de ju heller ingen ledighet! =( Å ja hade ju redan tagit semester så något ville ja ju göra. Så då ställde mina päron så snällt upp på en resa med mig. =)
Men en sak är säker. Man känner sig inte så där super snygg nu i bikini iå sommar kläder =((  men men. de är väl en sak man får stå ut med!

Nu väntar ja på min kära sambo ska komma hem så vi kan äta lite mat som ja nyss blev färdig..

Lite lörda och sönda..

Igår va ja med mor på höstmarknaden i Vänersborg på morgon innan jobbet. Ibland är de bra att börja 12 =)
Vi kom väl dit lite innan nio de va en bra tid att komma. Ingen kaos på parkeringen, inge jätte folkmassor när man skulle gå å runt å titta =) De va bara några få stånd som inte hade plockat upp sina varor men annars va dom flesta klara för att sälja vid den tiden.

Men som vanligt när man är på marknad köper man bara tråk saker, varför blir de alltid så?
Köpte mig tre par grönasopkassar till ett bra pris, hundpåsar och ett par skinnvantar. Ja ni hör ju. *skratt*   får ju inte glömma de obligatoriska nogat godiset. Mummms! De är verkligen ett måste när man är på marknad.

Vi elva tiden kom folket å då va vi klara =) Gött!

Sönda idag då. slappar lite här innan ja ska göra mig ordning för jobbet. Hade tänkt att gå runt kanalen idag med plutten men de regnar lte smått ute så de kändes inge kul alls. Så de fick bli en vanlig morgon tur.

Å imorgon går ja på min 2 veckors semester. I so happy!!

Hej hopp

Freda idag då.. Sitter här med plutten brevid mig i soffan. Han snarkar riktigt högt nu =)

Idag blir de jobb från 12 till stängning. Jobbar helgen med sen har ja semester i 2 veckor!! Gud så jag har längtat till de. Tog ingen semester i sommras så de ska allt bli skönt att unna sig lite ledighet.

Tänkte jag skulle springa ner till Expert på lunchen idag å köpa mig en ny kamera. Den vi har är lite seg å trög tycker jag. Så de får bli en ny Canon ixus 115 hs , Ewe va nöjd med sin sån så då duger de gått å väl med en sån till oss med. Vi är ju inte så duktiga på att ta kort varken ja eller jimmi så de känns ingen i de att lägga ner allt för mkt pengar på en ny.


Den finns i silver, blått o rosa.  Så tror allt de får bli en rosa om dom har den på lager ;)



Nä nu ska ja hoppa in i duschen så de händer något här..


Bebis på G...

Har inte skrivit på ett jäkla tag nu..

Nu har man något roligt att berätta iaf och något att se fram emot =)

17 februari 2012 är vi beräknade att bli föräldrar. Längtar som en tok!  Helt galet roligt ska det bli.

Nu är ja inne i v 23 , har väl börjat känna bebisen röra sig mer å mer. Men ingen spark så direkt kan ja inte tycka att ja kännt utan mer bubbliga rörelser eller hur man ska säga. Ibland känns de som den slår en kullebyta typ *skratt*  Så nu börjar mina vanliga kläder bli lite kämpiga att få på sig. Jackan börjar bli lite tight nu å värre blir de väl =P 

Nä nu ska jag bege mig ut med plutten. Husse är på övning med sitt jobb så i natt blir vi själva..

Å imorgon är ja Leeeeeeedig! Ska bli så skönt!


Hej Svejs!


RSS 2.0