Vetrinären i fredas...

Hej hopp!

Vi va hos vetrinären i fredas med plutten på våran årskontroll vi har med honom.. Vi disskutera lite hur vi skulle göra med medicineringen och nu ska vi testa att gå ner lite igen. Vi får helt enkelt pröva oss fram. Om han skulle bli dålig igen var de bara att höja medcinien igen. 

Men hon sa det att han kommer nog alltid få gå på kortison, han kommer liksom inte bli av med de. Hopp så nu vet man de.

De har vart ett bra år med honom annars de känns skönt. Tycker de är så himla jobbigt att behöva ändra på medcinen när han mår bra.. När han är dålig då är han verkligen dålig... =( 

Usch.. nog om de!

Nu till lite roligare.. Rocco är en tjockis! *skratt*  Så nu ska vi börja banta honom ..han ska bara ner 2-3 kg ;)
Min lilla plutt hur ska detta gång..  Då är de beach 2010 som gäller för oss båda.   Gött att man inte är själv med detta nu då =P 


Nä nu blir de jobbet!




Måste vara taget för minst två år sen, vi testade på en hundutställning för blandraser . Har för mig han fick rätt bra betyg då. De är min plutt de ;)

Zonterapi..

Är det någon som har testat Zonterapi?  Jag själv tycker de är jätte intressant! Har hittat två ställen i Thn som utför Zonterapi. Tänkte allt testa på detta.

Har samanställt lite fakta till er som ni kan ta del av ;)    :

Fotzonterapi bygger på ett samband mellan olika zoner på fötterna och olia delar i kroppen. Genom massage på dessa zoner söker man upptäcka och behandla olika störningar.







Det finns olika former av Zonterapi som utgår från olika zoner i och på kroppen, men här skall i första hand zonterpai på fötterna - fotzonterapi- beskrivas. Metoden utgår från alla delar av kroppen motsvaras av reflexzoner, som är belägna på fötterna. Genom att med tryck eller massage behandla resp. område på foten söker man påverka motsvarande område på kroppen.








När en störning uppträder i ett organ eller område på kroppen så är motsvarande område på fötterna mycket känsligt för tryck. Genom massage av dessa zoner försöker man återställa den normala fuktionen i organet eller problemområdet. Zonterapin kan alltså användas både som ett sätt att lokalisera problemoråden och som behadlingsmetod. De olika zonerna behadlas i en viss ordning för att bästa resultat ska uppnås. Zonterapi används vid ett stort antal störningar, bl.a huvudvärk, smärtor i rygg och leder, urinvägsbesvär och matsmältningsproblem. Det finns olika teorier om hur zonterapin fungerar.
De vanligaste förkommande är dessa: - Giftiga ämnen som kroppen inte klarar av att utsöndras lagras i kroppen, särskilt på fötternas nervändar. Så småningom bildas där kännbara kristaller som förhindrar normal cirkulation av blod, lymfa och energi. Genom behandlingen bryts kristallerna ner så att cirkulationen återställs och gifterna kan utsöndras på vanlig väg. - Genom behandlingen uppstår fysiska och kemiska förändringar kring de nervändar från det autonoma nervsystemet som slutar fritt i vävnadsvätskan. Substanser som bidrar till att återställa den normala funtkionen insöndras.  - Det finns ett antal ledningsbanor för energi i kroppen. Genom dessa finns en förbindelse mellan olika punkter på fötterna och olika delar av kroppen. Blockeringar i energin kan brytas ner genom behandling av reflexspunkterna, och energin kan åter flöda fritt.



Tror ni på detta? Något ni skulle testat .... 


Penelope Cruz..

Vill att mina ögonbryn ska se ut som hennes ;) 
Men troligtvis kan jag inte få de *snyft*


                      






Där har vi en vacker donna!



Nu till något annat....

Va på Lindex efter jobbet idag å skulle hitta mig några bh:ar . Skulle bli glad om jag ens hitta EN! 
Liksom.. hur jäkla svårt ska de vara?!?! Hatar å kolla efter de. finns ju aldrig någon som sitter bra.
Antigen är kuporna pytte ytte små så de ser ut som man har valkar på brösten eller så är kuporna för stora så att det glipar vid armhålan =(
Inte konstigt att man går runt med sportbh jämt! *skratt* 
Någon mer som känner igen sig.... *suck*


Någon som vet??

Någon som vet en bra salong i Thn, Uddevalla eller GBG som är bra på att forma om ögonbryn??

Jag har börjat spara ut nu.. Har alltid förmåga att plocka mina alldeles för smala! Nu är jag sugen på lite tjockare men som sagt har svårt att sluta plocka när jag väl börjat *skratt*

Någon som vet någon? eller om ni själva är duktiga på de? 
Jag har en bild här hemma på hur jag vill att dom ska se ut =)


Å hur länge måste man "spara ut" innan man kan börja forma om dom?



Tacksam för svar!  


Puss&kram

Behandlingar..

Jag är en sånn person som älskar att testa på olika behandlingar. Tycker de är super kul! Allt är ju inte bara behandlingar , lite skönhets stuff oxå.

Har bla. gjort permantent smink (tattuerade runt läpparna och även på läpparna för att få större form) , testat läppförstoring ett fler tal ggr med Juvaderm tror jag det stavas. Lite olika ansiktbehandlingar.


Men nu på torsda ska jag å mor min iväg på
Aqua Deox - avgiftning via fötterna. Rensar ut slag produkterna ur kroppens organ.






Sen även ska vi göra Otosan öronljus - Effektiv mot överskott av öronvax, känsla av sämre hörsel, Surrande, väsande och rytande ljud, Obalanserat tryck i örat, Känsla av lock för öronen.






Mamma va mer intresserad av fotgrejset och jag för öronen. Som många vet så hör jag lite dåligt ibland så , tror det har att göra med alla öroninflamationer jag hade som liten. Så de ska bli jätte spännade och se om man kommer märka någon skilnad =)



Just nu är jag hemma å är sjuk.. så himla trist när man väl hade kommit igång med träningen igen =(





 

 








 


Igår morse

Ja igår morse va vi hemma igen. Vi hade tagit nattåget ner, tiden gick fort men de gick verkligen inte att sova. Det skumpar och rycker mest hela tiden. Dagtågen är nog mkt lugnare faktiskt, men men..  Vill tillbaka till dom, de är så himla trist att dom bor så långt bort! Barnen hinner ju utveckla sig och bli så stora mellan varje tillfälle.
=(  

Just de har kommit igång med simmningen igen. Känns så himla skönt. Simmade på fredan där uppe å även måndan och igår simma ja i g-torp. Tänkte att på freda ska jag testa simma här i stan (har ju aldrig varit där än) om jag nog inte blir helt förlamad av den sprutan jag ska ta imorgon =S 
Isf om det verkar bra där , så tänkte jag nog fixa något årskort eller nått så får man pallra sig dit minst 2 ggr i veckan.
När jag simma som värst va jag fasiken iväg 4ggr i veckan *skratt*  då va man slim ;)

Någon som vill med?? 



Ha en bra dag!


Östersund

Nu sitter jag å pappa hos syrran här uppe i norr. Vi kom hit i torsdags kväll efter en tids förseningar. Annars gick resan relativt bra, känndes inte som man hade åkt i 10 timmar . Tur de kanske ;)  Men jag lärde mig att de går inte att läsa bok när man åker tåg, jösses va åksjuk jag blev =S  De va mindra roligt kan ja säga. Då va de bara halva resan kvar, MINST!  Men men .

Nu sitter vi här. Tindra kollar på nu när jag skriver å dom andra är ute i tvrummet.  Jag börjar se skillnad på tvillingarna nu eller inte. *skratt*   Den ena lilla prinssesan har lite nagellack på storsån, då är de Jolina *skratt*
Hur goa som helst... Övning ger färdighet, å gud va jag övar *hahaa

Igår gjorde vi inte så mkt, va mest inne de va närmare 30 minus ute å då går de ju inte göra något direkt. Så jag å tindra gjorde ordning en hinderbana inne som vi sprang.  Bakade lite, målade naglarna , sen va vi iväg å bada på kvällen. Tindra älskar att bada.

Nu väntar vi på att syrran ska vakna , sen ska vi åka ner till stan å kika lite. Blir ett kort kik idag för de är ju bara runt 24 minus ute *grumf* 


Puss


 

Söndag

Ja å baby sitter med varsin drink nu framför tvn, tjaffsar om vilket program vi ska se på ;)  Just nu lutar det åt mitt program!   En helt vanlig söndag , eller va säger ni *skratt* 


Ha en bra kväll!



Dag 3

Det är redan den 3:e januari.. Vet inte när jag skrev något här sist, har verkligen inte orkat har jobbat tok mkt + sen ´tycker jag inte de är jätte kul att skriva här heller.. 



På freda tro jag det va då ´bär de av till Östersund =)  Som jag har längtat! Äntligen ska jag få hålla i dom små liven =) 


Fy va trist de är att skriva här-.    Vet aldrig va jag ska skriva... kansek är bättre med korta å enkla inlägg!?


Nä nu ska jag göra mig iordning för jobbet.   Hej svejs!


RSS 2.0