Tisdag..

Har precis ätit en god frukost här efter en skön promenad runt kanalen.. Ska strax hoppa in i duchen. Sen blir de att dra sig till vårdcentralen. Har nämligen bokat tid för att ta bort tre leverfläckar som ja tycker är lite stora. Inget ja ser fram emot! =( Hoppas de inte gör allt för ont.

Sen blir de jobb. De är väl de som händer idag. ska försöka dra ett röj med dammsugaren oxå..

Full rulle..

Förra inlägget prova ja å skicka från mobilen. Men shit va svårt de va. Ville ha med två bilder men de gick inte, sen ville ja även skrivit att ja är inne i v28 men de gick ju inte heller =(  Får kolla med Lina nån dag hur fasiken man gör *skratt*

Ja som sagt så är ja inne i V28 nu. Sitter just nu å väntar på tills ja ska cykla iväg till BM. Ska bli jätte kul att se hur mkt magen har växt sen sist..   Efter de blir de jobb. men bara ett kortis pass så de är rätt skönt!

Ska försöka komma iväg å simma ikväll oxå. Nån som vill med?? ;)



stor bebis mage :)


Bio bio bio bio =)

Ikväll efter jobber blir de bio =) Breaking down ska vi se.. Längtar! Ut å äta ska vi med innan. Blir ja å Camilla från jobbet ska bli mysigt =) 

Nä nu ska ja dammsuga lite här innan jobbet



Trotsa förkylningen..

Jepp de har jag å plutten gjort idag. Vi gick runt kanalen idag å kanske i eftermidda blir de simmning! Nu är ja trött på att vara förkyld! Å nej de är inte gravidtäta utan de är en förkylning. Hostar å måste snyta mig med jämna mellan rum..  Så är de med de.

Ska nog ta mig till Lottas här i stan oxå å köpa mig mitt efterlängtade Kombi kylskåp =) Helst av allt hade ja ju vela ha en kyl å frys men vårat pytte kök rymmer inte båda delarna. De vi har nu va ett inbyggt ett som dom förra ägarna hade satt dit. Precis kasst! Får inte in något i de... Så nä. Min sambo får inte tummen ur å fixa de så då gör ja de själv =) 




--------------------------------------

Då har man gått in i grav V 27 nu då =)  Å månda är den dagen då ja tar nya mag kort så de ska ja göra snart. Så får Jimmi visa mig ikväll hur man får in de på datorn..

Har tänkt på de i flera tillfällen nu på jobbet. Att gud vilka mysiga kunder vi har ändå, stammkunder som nya kunder. Komnetara å gläder sig åt en för att man är gravid.  Bryr sig om en gör dom. De är ändå väldigt gulligt! Men de som dom flesta har sagt hittills när ja berättat att de är februari som är beräknat - Men gud va liten du är! Hmm. ja ja kanske är liten än. ja vet inte. Men ja tycker ju inte magen är i vägen så än. Förutom att ja inte riktigt kan ha mina egna tröjer så hemma, men de är ju mest för att dom blir för korta. Inget skönt att gå med magen bar.. *skrattt*

Nä nu ska de röjas lite här hemma. Bära upp balkong möblerna med å lite små fix oxå..

Onsda..

Denna dagen har bara sprungit iväg. Har jobbat till stängning idag. Så mkt tid efter att göra något är de ju inte direkt. Så trist nu när de är så dimmigt varje dag. Å de håller ju verkligen i sig hela dagen. Man blir inte alls motiverad av att gå någon längre promenad då ju =(

Å snart är Baby hemma igen. Mys! Visst tycker ja de är skönt att vara själv hemma så i mellan åt men de tråkiga när han är på sånna här övningar att vi inte kan prata på hela tiden då =/ Han tar inte med sig mobben ut på övning så de är lite trist. Alltid mysigt att ringa å säga god natt å så ju. Men iccke denna gången.. men men. är vecka går fort när man jobbar alla dar utom en så =)

Nä nu ska ja förbereda för sotarn som kommer imorgon. Ska lägga ut lite tidningar å så runt spisen så de inte blir så mkt att städa upp efter honom..

Tisda

Har suttit här å beställt hem lite påfyllning på dom produkter ja använder. Så nu känner ja mig rätt mkt fattigare. Varför ska de va så himla dyrt för med bra grejer?!?! Men de är tur att dom är dryga iaf..


Måste visa er en Affish som vi har uppe i butik nu så himla fin å insperande =)  allt är ju självklart från Indiska




Bara älskar den..

Idag är de en kortis dag på jobbet , 12-17. Så ska försöka med en längre tur med plutten när ja kommit hem. Är rätt skönt att röra på sig lite fast man är förkyld!  Ska även försöka mig på att göra en grönsakssoppa. =)

Hej svejs!


Hej svejs!

Jahopp då va mina 2 veckor semester slut då =( Känns trist. men så är de. snart kommer man ju va hemma i ett år minst så de kanske bara är skönt att inte vara här hemma nu..

Tänkte ja skulle lagt upp lite kort från min nya kamera. Men ja, den är ny å ja vet inte hur man ska göra *suck* Den gamla kunde ja ju föra över korten. Men denna, de händer ju inget. säter i sladden i kameran å datorn men sen inget. På den förra kom de ju alltid upp en ruta så valde man ju va man ville göra. men Hepp! Så nu blev de inga bilder. Å inga bilder lär de bli då på en vecka. Jimmi är nämligen på övning denna veckan så ja å plutten har lägeneten för oss själva ;)

Drog på mig en sån jäkla jobbig förkylning när vi va på Gran Canaria, mamma fick de med. Gött segt. Sitter här nu i ordning gjort men är så varm så ja skulle lätt kunna hoppa in i en kall dusch nu *skratt* 
Vill ju åka hälsa på lilla Leo ju! Har inte hunnit få se den lilla krabaten än. Men de går ju inte nu, får ju inte smitta honom...



Hehe. jo en rolig grej . Eller a rolig ja tyckte de iaf. Vi va ute å gick väldigt mkt där borta. Då finns de en jätte mysig å fin strandpromenad. Bara den sträckan vi gick va 5 km lång jätte härligt. Men så är de en bit utav den här strandpromenaden som är en Nudiststrand *skratt*   Så lite konstigt kändes de att gå igen om där, haha. Plus att mötas av en gubbe som har keps å ryggsäck på sig å sen är helt naken.. Alltså va är själva grejen med att va naken på stranden. Jag förstår de inte bara. Jaja.. kunde inte låta bli å skratta när vi gick förbi där. Kändes så fel bara.

Nä nu ska ja ut med Plutten lite så sen blir de maaaaat!


RSS 2.0