V.38+6

Så imorgon går ja in i hela vecka 39 =) Då är de exakt en vecka kvar till beräknad födsel. Å snälla snälla lilla rara bebis kom då! Är inte alls sugen på att gå över tiden.. Inte för att ja har speciellt jobbigt, eller ens har haft de nån gång direkt under graviditeten. Men nu är man ändå rätt trött på de. Är reda för nästa fas liksom ;)

Sitter hos mor å far i Grästorp nu. Kom hit redan igår.. Hade bestämt att ja skulle sova några dagar här denna veckan för att ja skulle va gräsänka denna veckan med å kände inte alls för att sitta hemma själv. Men ja, Jimmi kom hem i tisdas å hade bihålsinflamation så han kunde inte vara med på deras övning.. Ååå som alla säkert vet när de manligakönet ens är lite förkylda så är de ju så himla synd om dom , de ska daddas å grejas *suck* =P Så nee de kände ja inte alls för så ja åkte hit ändå *skratt*  Kan han sitta hemma å spela å bli frisk i lugn å ro..

Va å gjorde fotbehandling igår. Guud va skönt de va. Att man inte unnar sig sånt oftare. Vi använder ju ändå våra fötter dagligen.. Hon blev helt chokad när ja sa att de va nästa vecka de va beräknad komma en lite bebis *skratt*   - Du är ju så liten!!!  Jepp den har ja hört förr ;)   




Måndasmys

Plutten å ja har lite måndasmys här =) Har precis smörjt in pluttens tassar med en väldigt bra hundsalva. Efter den förra veckan med -17 så får måste man ju hjälpa dom lite med tassarna.





Sen får man ju komma på något att ha runt tassarna så dom inte slickar bort salvan direkt, för den är tydligen jätte god att äta upp =P   Så här brukar ja göra. Får de gotta till sig några timmar iaf..


Mysväder

Har ni sett va fint väder de är ute idag.. Fast de va dock inte lika mysigt att gå ut i de i morse när de va -10 . Men så här innefrån är de helt magiskt ;) 




Freda idag då. Va ska man hitta på då då. Jimmi ska va kvar i Gbg å äta med kollegerna så vi blir själva här hemma ja å plutten. Vi får nog ladda upp med massa gott =)

Gravid V 37+6

Har nyss kommit hem från BM. Jahopp så nu är man alltså inne på v 37+6 =) Nu är de inte långt kvar. *iiiiii*
Å magen hade vuxit 2 cm nu allt som allt är den 34 cm stor nu. Å vågen visar lite under 10 härliga kg ;)  Så nu tycker ja den kan stanna där *skratt*  meeeen tror inte den gör som ja säger. Well well.

Va står på dagenschema då.. mjaa inte mkt. Ska nog faktiskt försöka mig på en tupplur mitt på dagen. Kanske man får lite mer energi. I em kommer Cicci bus hit några timmar medans matte ska jobba. De ska bli mysigt. Va så länge sen hon va här nu.





Så fin va ja i söndas för söndas mys med tjejerna =P

RSS 2.0