Fondvägg..

Typ någon sån här fondvägg funderar jag på om vi ska ha i det nya tvrummet.

Då är ju tanken att man inte ska ha några möbler framför utan väggen ska vara helt fri..


Va tror ni?   Hiss eller diss?  =P






Flytta!!!

1.e agusti flyttar vi till våran stora 3a. Ska bli så himla skönt å ja längtar hur mkt som helst.

Trodde verkligen inte vi skulle få den! Eller rättare sagt att vårat bud skulle räcka. Men de gjorde de, + att lite känner jag henne allt. (hon sitter som ordförande i styrelsen som jag är med i ) *skratt*  Hon tyckte de skulle vara så himla roligt att sälja till oss å då blev de så! =)

Den är så himla stoooooor , hela 92 kvadrat den jag har nu är på 52 =P  så de blir en del extra yta för plutten att springa på! Å en balkong!!  Det bästa är att de är fönster åt båda vädersträcken. Den vi bor i nu har bara ena hållet och fönstrena ligger i solsida i stort sett hela dagen. Blir som en bastu då.

Känns fortfarande helt overkligt. I måndas betalde vi in handpenningen så nu är de bindande! =)

Nu ska man bara fixa å dona i min lite, sen ska denna sättas ut i försäljning.

Helt sjukt att sälja sitt hem, MITT hem som jag redan har hunnit bo i fyra år å i stort sett varit sambo lika länge =) Helt sjukt va tiden går fort...
'
Som tur är flyttar vi inte så långt *skratt* kommer bo i samma hus som nu fast i stället för trapp uppgång A så blir de C ;) 


Helgen..

Helgen har gått riktigt fort.. Även fast jag jobbat har de vart en jätte bra helg!

I lördas kom Carro hit å sov över. Pizza, mkt snack, lite dricka och utgång blev de allt =)   Va en väldigt lugn kväll, men de va allt skönt! Kul att bara komma ut lite vi två.


Lina - nu har jag vilat hela två dagar förra veckan. de du ;)  nu blir det de dubbelt så hårt denna veckan *skratt*


Appropå inget alls. Rensa ut kylskåpet lite förut. Så hade vi en kastrull med ris kvar som vi inte hade ätit upp. I där hade det blivit lite blå vätska och öven en del ris hade färgats blått. *skratt*  Viste ni att ris blir blått när de är gamalt?? =S   De såg hel mysko ut verkligen..


Å blått...  mina skor som ja invigde i lördas va blåa ;)



Tror detta kommer bli mina ny favoriter..

Ledig onsda..

Idag är man alltså ledig imorgon med =) Gott!  Sitter här å funderar (som vanligt) om jag ska gå till gymmet å lyfta lite skrot.  hmmmm..

Mor min kommer senare idag oxå, vi ska ut å promenera lite nya vägar tänkte vi. Får hoppas att vädret är på våran sida bara.

Mååååste  sola oxå idag! får passa på när jimmi jobbar. Han gillar inte att jag solar. *suck* 


Lite råd tack!

Dessa skor har jag fastnat för men vet inte om jag ska beställa hem eller ej =/
va tycker ni??



(är väldigt svag för leopardmönster) =P

Beslutångest..

Har lite beslutångest om hur jag ska göra i sommar. Om ja ska sattsa på lydnastävlingar med Rocco eller inte?! hmm.  Om de blir så så måste jag börja träna NU. Och helst lite varje dag. Frågan är bara om jag har den motivationen till det . Man måste ju verkligen va på topp hela tiden å verkligen tycka att de är kul så de smittar av sig på hunden. 

Det hade varit riktigt kul. De är kul att hålla på med de. MEN , att vara så nervös på tävlingen som jag va sist är inte kul *skratt*  Då går de inge bra ;)   fast de är klart de va nästan ett år efter vi hade gått kursena. så de är inte så konstigt. Jimmi gick en tävling strax efter vi hade gått, han vann våran grupp (lydnad 1) de va himla kul, fast de inte va så höga poäng som han fick va dom två ändå bäst! *skratt* de va riktigt kul! 
Jag fick gå vårat tävling vi hade med kursen. Då vann ja å plutten med , vi fick hela 196 poäng av 200 möjliga. De va riktigt kul kan jag lova. Vi är Tages andra kursmedlem som har fått så högt betyg genom åren (å han har haft räääätt många kurser genom åren)  

Så jag ver ju att jag kan om jag/vi verkligen ligger i..   Beslutångest som sagt!



Har glömt att visa hur de såg ut när vi passa lilla Frökenfin



Typ så såg de ut i hela tvrummet . + att alla leksaker va över allt *skratt* 







Har äntligen fått tummen ur å tagit kort på vårat somrum eller som jag själv kallar det MITT prinssesrum ;)



                                   



Alla vill väl ha ett rosa sovrum ;)

Shopping

Måste visa vilka fina smycken jag har beställt =)




Detta halsbandet  är to die for ;)



Å ja hitta även en Bustiers som ja besällde hem denn rosa å en vit oxå ,( hade gärna velat ha en kortare modell som många redan har som jag ej har hittat storlek i en ) Hitta en jätte fin kort på Lindex men då gick dom ju bara upp till B . gött irrerande!



Två inlägg samma dag. De är väl inte så dåligt . haha. 

Nä nu är de lunch time!  

Mys helg..

Är riktigt nöjd med min helg än så länge ;)  för än är den ju inte slut .

Igår va ja å fia ute i öresjö å gick runt en sjö där med hundarna. Jätte roligt att se dom springa å busa så mkt. Rocco bus bada i i dikena som vanligt

Snodde två kort från fias blogg som hon tog igår på hundarna.






Den grå är Wille och den tigerfärgade är Lucas. 2 jätte goa hundar!

Vi brukar passa Wille ibland när hon ska iväg nånstans. Han är så himla mysig!
Anledning att vi bara passar Wille är att de är nog med två vovvar när man är van vid en *skratt* 

Sen är Lucas en liten snyltare ;P  ¨då får man ha barnlås till allt ätbart . hihi . Fast han har blivit mkt duktigare!

Dom två är oxå från spanien. Wille å Rocco är från samma hundhem där nere. Fast vi vet inte om dom va i samma inhägnad där nere, men dom älskar varandra iaf!




Tycker de är väldigt synd att de inte finns nånslags hundträffar här i Thn. så hundarna kan få leka å busa av sig lite.  De hade varit välidgt roligt iaf. Finns det ens nån rasthage här?? hmm..


Hur duktig ska man vara...?

De är min fråga idag *skratt*  Plutten å jag har redan gått runt kanalen. De jag sitter å funderar på är om jag orkar pallra mig bort till gymmet å lyfta lite skrot . hmm. Ska nämligen gå på ett DansArobic pass ikväll med Lina på Sportlife..   Sen vill jag även hinna med att gå till hundbadet å mysa i solen med plutten sen + allt ska man ju hinna med å tvätta, städa , diska ja allt de är tråkiga man alltid måste göra när man är ledig!  *suck*
 

Har en månads grattis pass träning på sportlife. Så då ska ja å Lina passa på att gå lite pass ihop ska bli himla kul! =) har redan bokat in två pass på sönda där. Kanske blir tre för mig om jag orkar gå på spinningen på O2 innan *skratt*  yeye.. dë åter står att se när kroppen säger ifrån!



God morgon..

Sitter just nu å gör lite fotbad =) lite morgonlyx innan man ska till jobbet.   Plutten å ja har redan hunnit med en promenad runt kanalen så de känns bra. Va på spinning å core igår, så nu gör de liiite ont när ja ska sitta *skratt* 

Har kommit in i en period där jag inte alls tycker det är kul att skriva här.. Kan inte öppna upp mig om allt jag vill. Därför jag ofta skriver väldigt korta inlägg. Man vet ju inte alls vilka de är som läser detta å de känns riktigt jobbigt faktiskt!
Å det är en anledning att jag inte lägger upp några bilder från resan. De känns liksom inte bra. Så nu vet ni de , ni som läser (vilka ni nu är)

nä nu ska ja fila fötterna. Tjing!

RSS 2.0