Hej svejs!

Jahopp då va mina 2 veckor semester slut då =( Känns trist. men så är de. snart kommer man ju va hemma i ett år minst så de kanske bara är skönt att inte vara här hemma nu..

Tänkte ja skulle lagt upp lite kort från min nya kamera. Men ja, den är ny å ja vet inte hur man ska göra *suck* Den gamla kunde ja ju föra över korten. Men denna, de händer ju inget. säter i sladden i kameran å datorn men sen inget. På den förra kom de ju alltid upp en ruta så valde man ju va man ville göra. men Hepp! Så nu blev de inga bilder. Å inga bilder lär de bli då på en vecka. Jimmi är nämligen på övning denna veckan så ja å plutten har lägeneten för oss själva ;)

Drog på mig en sån jäkla jobbig förkylning när vi va på Gran Canaria, mamma fick de med. Gött segt. Sitter här nu i ordning gjort men är så varm så ja skulle lätt kunna hoppa in i en kall dusch nu *skratt* 
Vill ju åka hälsa på lilla Leo ju! Har inte hunnit få se den lilla krabaten än. Men de går ju inte nu, får ju inte smitta honom...



Hehe. jo en rolig grej . Eller a rolig ja tyckte de iaf. Vi va ute å gick väldigt mkt där borta. Då finns de en jätte mysig å fin strandpromenad. Bara den sträckan vi gick va 5 km lång jätte härligt. Men så är de en bit utav den här strandpromenaden som är en Nudiststrand *skratt*   Så lite konstigt kändes de att gå igen om där, haha. Plus att mötas av en gubbe som har keps å ryggsäck på sig å sen är helt naken.. Alltså va är själva grejen med att va naken på stranden. Jag förstår de inte bara. Jaja.. kunde inte låta bli å skratta när vi gick förbi där. Kändes så fel bara.

Nä nu ska ja ut med Plutten lite så sen blir de maaaaat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0